HØSTLESEPULS

Jeg er en sånn som hører på musikk etter årstidene. Om høsten kryper melankolikeren fram fra kjellerdypet. Hun har med seg den dystre, mørke og vemodige musikken. Den som har mothaker som setter seg fast på innsiden av huden. Den som gjør hjertet mykt og blikket skarpt. Den som gjør at man løses opp og blir til harde skritt mot asfalten. Men ikke bare. Høsten er også å finne tilbake til jorden, til magen. Til å tilgi alle sommerens lettsindigheter, til å starte på nytt. Eller sette verden på pause og stenge den ute bak bunker av bøker. Jeg har satt sammen en spilleliste med musikk som gir høstpuls. Lesepuls. Høstlesepuls. En kombinasjon av sanger som er akkurat passe lengtende, trøstende, melankolsk og håpefull. Som tar en hjem til sofakroken, uansett om man sitter på et tog, går en ekstra runde rundt kvartalet etter en alt for lang dag, eller sitter oppe en ekstra time med de aller beste litterære vennene.

spotify:user:gintan:playlist:5Ly8WMsCWWqNJaHYfyQpZU

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s