Adventskalender

De som kjenner redaksjonen personlig vet at vi er over gjennomsnittet glad i desember. Så hvorfor ikke gjøre denne adventstiden enda bedre ved å blande noe av det beste livet har å by på, nemlig litteratur og advent, samt en liten dose giverglede? Hver dag i desember vil vi dele av våre litteraturrelaterte skatter med leserne. Sitater, dikt, musikk, bilder, kanskje en liten videosnutt. Vi er ikke helt sikre ennå selv hva som gjemmer seg bak lukene i kalenderen, men sikkert er det at det kommer til å bli en eneste stor litteraturdesemberfest!

DSC_0173

Vi sparker årets koseligste måned i gang med en aldri så liten julespilleliste. Vi har plukket ut tolv av våre yndlingsjulesanger og samlet dem til en liste som du kan ha i bakgrunnen når du baker pepperkaker, pakker inn gaver, drikker adventskaffe eller bare titter ut på snøen som daler utenfor vinduet (noe vi jo håper at den gjør). Og om du ikke har julestemning ennå, begynner det kanskje å hjelpe på når du har hørt gjennom denne:

spotify:user:gintan:playlist:579QWInWrPHRoQeE2xgFLT

God 1. desember!

 

 

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s