Luke 14: Metakalender

I dagens luke kjører jeg full meta-bonanza og tipser om noen andre nettsiders fine adventskalendere. 

– Hos Flamme forlag snakker de hver dag med et nytt menneske om, vel, mye forskjellig egentlig, men fellesnevneren er selvsagt jul. Du kan jo for eksempel sjekke ut luke 8, hvor vår egen gode Gina forteller litt om juleforberedelsene i Tyskland, hvor hun bor (lenke i bildet):

ginis

Den norske kirke har invitert en forfatter for hver adventsdag til å bidra med en nyskrevet julefortelling. Kalenderen kaller de «I de dager», og til nå har Rune Christiansen, Kari Bremnes og Jon Fosse bidratt, for å nevne noen. Ta for eksempel en titt på dagens luke, hvor Tina Åmodt har skrevet om Jesus fra et perspektiv som antagelig er nytt for de fleste av oss.

åmodt

NRK leverer som alltid, og i deres humorkalender er det mange anledninger til å senke skuldrene og slippe latteren løs. Som i luke 1, hvor det er et par av karakterene i humorserien Side om side som forbereder høytiden:

Skjermbilde 2015-12-14 kl. 10.17.26.png

God desembermandag, godtfolk!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s