Luke 21: Framtidas forfattere

I en verden som på mange måter ser ut til å bli mørkere og mørkere, mer og mer dyster, finnes det heldigvis glimt av håp, lys og framtidstro. Hjelpeorganisasjoner er en slik lykt, og når man først ser rundt seg, finnes det jo virkelige helter på alle bauger og kanter. For de av oss som gjerne vil hjelpe men som kanskje ikke er tøffe nok til å reise ned dit krisen er størst, finnes det heldigvis mange muligheter til å hjelpe på annet vis. Vi kan donere penger, hjelpe et utvalgt barn og dets lokalsamfunn, strikke gensere eller stille opp som frivillig i vårt eget lokalmiljø. Siden dette jo er en litteraturblogg, og jeg skal prøve å vinkle dette inn mot noe relevant for nettopp litteratur, tekst, skriving eller lignende, er dagens luke rett og slett et julegavetips som mye sannsynlig kan være med og hjelpe framtidas forfattere.

Har du allerede kjøpt årets julegaver og har full kontroll, don’t worry: dette er en gave som kan gis hele året, enten det er til bursdag, sølvbryllup, navnedag eller som en liten oppmerksomhet til noen som trenger og fortjener det. Undervurder aldri gleden over litt god gammeldags nestekjærlighet! Så, til selve gaven: På Unicefs nettsider kan du selv velge konkrete produkter du vil sende til de som trenger det mest. Du kan gi varme tepper, vaksiner, myggnett og annet, men noe av det aller fineste (og som er alibiet for å trekke det frem akkurat her): blyanter og skrivebøker. Dermed kan du og jeg faktisk være med og sørge for at barn som ikke har en like privilegert start på livet som oss, får muligheten til å øve seg på å tegne og skrive, og deretter uttrykke seg skriftlig. Hvem vet, kanskje sitter en av framtidas viktigste forfattere og skriver sine første historier på nettopp ei notatbok sendt til ham eller henne med Unicefs hjelp? Er ikke det en utrolig fin tanke? Klikk på bildet under, så kommer du til nettsiden med alle produktene du kan velge mellom.

Skjermbilde 2015-12-21 kl. 15.49.52.png

NB! Dette innlegget er ikke sponsa eller oppfordra fra Unicef på noe vis.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s