Takk for oss!

Denne bloggposten er ikke helt som de andre bloggpostene våre, den skal nemlig forklare hvorfor vi nå legger ned denne bloggen. Kapittelet Enmillionmeter avsluttes her, og selv om det hadde vært mye spenstigere om vi kunne si at det skyldtes kunstneriske uenigheter, er vi to i redaksjonen minst like gode venner som vi var da vi starta, like enige om at litteraturen kan redde verden, om at Skomsvold er dronninga, om at litteraturen faktisk er som en venn for oss, om at det aldri blir nok kaffe, og så videre. Fordi vi driver med dette på den såkalte fritida, trenger vi motivasjon for å fortsette. Oppmuntring, heiing, lesere. Det har det ikke vært så mye av.  En annen mangelvare er tid. Vi har begge flere tekst- og litteraturrelaterte prosjekter gående ved siden av studier og jobb, og nå ser vi at disse i større og større grad er på kollisjonskurs med bloggingen. Kombinert gjør dette at vi nå velger å avslutte Enmillionmeter. Vi takker de av dere som har lest og heia på oss, vi vet hvem dere er og setter stor pris på den støtten vi har fått.

Until next time,
Gina & Lena

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s